Скъпи приятели,

Радваме се, че четете тези редове! Надяваме се да заинтригуваме вниманието ви и все по-често да спирате при нас.

Блогът на Smile Arty ще ви разкаже как в нашата работилничка се раждат идеите ни за създаване на красиви подаръчета, картички, предмети за спомен и украса.

Smile Arty е не просто магазин за продажба на хоби материали, а място за почивка, забавление и творческо вдъхновение.

Освен това ние знаем колко важно е да представим продуктите по най-достъпния и интригуващ начин с подробно описание за употреба. Затова не спираме да експериментираме и да творим. Не спираме да търсим красотата в природата, в цветовете на ежедневието и отминалите времена, в хармонията и романтиката…

Когато през 2011 създадохме в гр.Пазарджик Хоби клуб „Усмивка“, искахме той да разкрие на нашите приятели ученици, млади майки, работещи дами и др. един нов, различен начин за прекарване на свободното време, за създаване на приятелства и развиване на въображението.

Смайл Арти
Една година след създаване на Хоби клуб „Усмивка“

При нас можете да участвате в творчески занимания по различни техники: декупаж, полимерна глина, квилинг, скрапбукинг, оригами, айрис фолдинг, папиемаше, фелтинг, макраме, пирография, мозайка, рисуване върху стъкло, керамика, порцелан, текстил.

Днес сме щастливи от популярността, която начинанието ни спечели не само в родния ни град, а и в още много кътчета на България.

Но ние не можем да вървим напред без вас и вашия интерес. Вие сте магията, която ни зарежда с творческо вдъхновение и желание да напълним работилничката на Smile Arty с невероятни идеи.

Затова не се колебайте да ни потърсите. Присъединете се към нас по пътя, по който неусетно всеки може да се почувства творец и да се наслади на удоволствието да създаде нещо, което носи частичка от сърцето му!


Цветя от шаблон върху пъстра кутия
| |

Понякога ни се иска просто да оцветим любим предмет и да го преобразим, но без да използваме декупаж и познатите техники. Ето една наша идея – как да обсипем кутийка с цветя бързо и лесно... Повече

Великденски яйца с декупаж – как да украсим сварени яйца за празничната ни трапеза
| |

Всяка година украсяваме великденски яйца с декупаж. Обикновено обаче те са дървени или керамични и за тях използваме познатите декупажни техники. А колко красиви биха били и сварените яйца за Великден, ако им залепим цветни... Повече