Неделна среща с Лина Неделева

Неделна среща с Лина Неделева
Неделна среща с Лина Неделева

Днес в „Неделна среща“ ни гостува едина изпълнена с идеи, енергия и вдъхновение дама от нашия град. Със своя подчертан афинитет към винтидж стила тя преобразява всеки цвят и предмет в неповторима вещ с излъчване и чар. А със замаха, с който работи, бързо вижда и претворява онази скрита частичка, която придава на всяко творение уникалност. Представяме ви Лина Неделева.


Накратко за мен

Казвам се Лина Неделева от град Пазарджик. Омъжена съм с двама прекрасни синове. Работя в магазин за мъжка мода вече 15год., но преди това известно време се занимавах с изобразително изкуство. Обичах да рисувам. После ненадейно спрях или го правех по-рядко. Показвах някой техники на големият ми син и така, докато не се влюбих в декупажа.


Откога се занимавам с ръчно изработени неща

Преди пет години направихме детска стая за малкия ни син. Но беше доста малка и нефункционална като мебели. Нямаше място за шкафчета за играчки.Тогава направих първия декупаж на старинен куфар, в който да прибирам играчките. След това реших, че искам столове за трапезарията, но смесих стиловете на модерна маса и виндиж столове. После си уших възглавници за гарнитурата в стил Шаби шик и така започна всичко.

Какво изработвам най-често и кои са любимите ми техники

Стиловете с винтидж излъчване ме привличат много.Топли цветове, дантели, стари мебели, радио, стенен часовник и много други неща с техниката на декупажа вдъхват страхотна романтика. Стихията ми е дървото. Обичам да декорирам кутии, шкафове и стъкло. Харесва ми да правя подаръци  от този тип. Винаги радваш човек с нещо сътворено лично за него и направено от душа с много любов. Гледам да съм креативна и всяко едно творение да е различно и уникално. В това е ценното на ръчно изработения подарък.

Какво все още не съм пробвала

Единствено не съм провала техниката на плъстене, но смятам да я усвоя скоро с помощта на Смайл Арти.

Мястото, където показвам сътвореното от мен

Декупажът е моето хоби, което споделям във Facebook с моите приятели на личната ми стена – Lina Nedeleva. Благодарение на материали те и идеите на Смайл Арти съм зарадвала доста от тях, за което благодаря от сърце.

Leave a Reply